Nyitva: H-P: de. 10-12-ig. du. 16-18ó.-ig. Szombat 10-15ó.- ig.

Szeged Retek u. 23/b

 

 

 

 

Babakocsi tisztítás

Hozd be hozzám! Irodaszék, kerti párna, kiszerelt autóülés kárpit stb: tisztítása.

Tanácstalan vagy? Kérdezz és segítek!

A kisbabák, kisgyermekek által használt felületek fokozott igénybevételnek vannak kitéve, hiszen a pelus tartalmától kezdve, a morzsákon keresztül, a különböző innivalókig sok minden beszennyezheti – és be is szennyezi a felületüket.

A babakocsi tisztítás és az autós gyermekülések kárpittisztítása nem kis feladat, főleg abban az esetben, ha a huzat nem eltávolítható. Ha igen, akkor a bevarrt címkének megfelelően nyugodtan kimoshatod a mosógépben is.

Jól gondold át egy babakicsit szinte darabjaira  szét kell szerelni, hogy huzatait mosógépbe tudd rakni. A vizes-mosószeres szivaccsal való dörzsölésnél komolyabb beavatkozásra van szükség. Amenyiben valóban tiszta babakocsit szeretnél elérni, a babakocsi  huzat kárpittisztító géppel való átmosása elkerülhetetlen.

 

 

Mi így tisztítunk a babakocsit és gyermekülést

Professzionális Kärcher kárpittisztító gépeink tökéletesen gondoskodnak a babakocsik és az autós ülések alapos megtisztításáról is. A készülék nagy nyomással juttatja a tisztító folyadékot  a szövet mélyebb rétegeibe, majd a feloldott szennyeződéssel együtt ki is szívja onnan.

A tisztítás után néhány órával, már teljesen szárazzá válik az ülés felülete és már indulhattok is a napi sétára, vagy autózásra.

Mikor aktuális a babakocsi tisztítása?

Kisgyermekeknél a két babakocsi tisztítás közt eltelt idő, kizárólag a gyermekedtől függ. Ha gyakran uzsonnázik, tízóraizik a babkocsiban, vagy sokat vagytok úton és gyakran beleizzad az autósülésbe, vagy leeszi, akkor néhány havonta érdemes kitisztíttatni az ülést vagy a babakocsit.

Ha használtan veszel babakocsit, vagy autósülést, az első használat előtt mindenképpen tisztíttasd ki!

Ha a kisebb testvér használja néhány év elteltével az idősebb gyermek babakocsiját, autóülését, akkor is fontos, hogy az első használat előtt egy alapos tisztításnak vesd alá!

 

Babakocsi tisztítás csomagok és árak:

Frissítő

Enyhén szennyezett

sport babakocsi 6000Ft

3 részes babakocsi 15000Ft.

autóbiztonsági ülés 5000Ft.

Normál

Átlagosan szennyezett

sport babakocsi 7500Ft.

3 részes babakocsi 17000Ft

Autó biztonsági ülés 6000FT

Kataszrófa

Erősen szennyezett foltos több helyen “balesetes”

Megtekintés után egyedi árajánlat.

Kerti bútorok tisztítása

Évente, kétévente új párnákat vettél eddig a kerti bútoraidra? Azt hitted, mivel nem férnek a mosógépbe, ezeket a párnákat nem lehet, és nem is érdemes kitisztítani?

Jó hírünk van!

A kerti bútorok párnáit ugyanúgy ki tudjuk tisztítani, mint bármilyen más bútorkárpitot, vagy szőnyeget.

A jellemzően inkább nyáron használt kerti bútorokra rengeteg por száll, a nagy melegben pedig könnyen izzadságfoltosak lesznek a párnák, ami nem csak csúnya látvány, de a szaghatásuk sem kellemes.

Hogy higiénikus környezetben érezhesd magad a teraszon, kertben töltött pihenés alkalmával is, tisztíttasd ki ezeket! Új párnák vásárlása helyett, varázsold újjá a régieket. Így nem csak pénzt spórolhatsz, de még a felesleges szemét képződését is megelőzheted.

Mikor tisztíttassam ki a kerti bútorok párnáit?

Mi azt javasoljuk, hogy minimum minden szezon végén, vagy elején tisztíttasd ki a párnákat, hogy egész nyáron szépek és tiszták legyenek.

Ha nyár elejétől végéig kint vannak a párnák a szabadban, érdemes a szezon közepén is beiktatni egy tisztítást, különösen akkor, ha sokat használjátok őket.

Vásárlói vélemények

“Itt mindig számíthatok a segítségre megtalálják számomra a megfelelő megoldást.”

 

Gabirella
“Kicsit nehezen találtam meg a google térkép alapján de segítettek telefonon.”

 

Niki
“Nagyon korrekt, megbízható kölcsönző.

 

Tamás

Blog

 

Mire jó a gőztisztító?

Mire jó a gőztisztító?

Első alapvető válaszom hogy a gőztisztító szinte minden felületre jó. Bizonyára a gőzölős vasaló és a magasnyomású mosó működését mindenki ismeri, ezért ez úgy kell elképzelni mit a 2 ötvözetét. A magas nyomású gőz fellazítja a makacs szennyeződést. Ezek után csak egy...

Karcher kárpittisztító gép sokoldalú használata.

Karcher kárpittisztító gép sokoldalú használata.

A Karcher kárpittisztító gépet mindenki csak úgy ismeri, hogy kárpit és szőnyeg tisztítására alkalmas. El sem hinnéd hogy ezen kívül mire is tudod használni. Most bemutatok neked 5 tippet .   Babakocsi tisztítás A babakocsi rendszeres tisztítása igen fontos mert a...