Babakocsi tisztítás

A kisbabák, kisgyermekek által használt babakocsik fokozott igénybevételnek vannak kitéve, hiszen a pelus tartalmától kezdve, a morzsákon keresztül, a különböző innivalókig sok minden beszennyezheti – és be is szennyezi a felületüket. Ezért a babakocsi rendszeres tisztítása fontos a gyermek  higiéniája érdekében.

Miért válassz minket?

A babakocsi, gyerekülés tisztítása nem kis feladat, főleg abban az esetben, ha a huzat nem eltávolítható. Ha igen, akkor a belevarrt címkének megfelelően nyugodtan kimoshatod a mosógépben is.

Jól gondold át! A babakicsit szinte darabjaira  szét kell szerelni, hogy huzatait mosógépbe tudd rakni. A vizes-mosószeres szivaccsal való dörzsölésnél komolyabb beavatkozásra van szükség. Amenyiben valóban tiszta babakocsit szeretnél, a babakocsi  huzatát kárpittisztító géppel célszerű kitisztítani.

Miért fontos a babakocsi tisztítása?

Baktériumok és vírusok ártalmatlanítása
A babakocsi gyakran érintkezik különböző felületekkel, és a csecsemők érzékeny immunrendszere még fejletlen. A rendszeres tisztítás segít megelőzni a kórokozók terjedését és csökkenti a betegségek kockázatát.
Por, pollen és egyéb allergének eltávolítása
A babakocsi textíliái és párnázatai könnyen megtartják a poratkákat, polleneket és egyéb allergéneket. A rendszeres tisztítás segít csökkenteni az allergiás reakciók kialakulásának esélyét.
Megakadályozza a kosz és szennyeződések felhalmozódását
A babakocsi alatt található kosár, a kerekek és a kocsi különböző részei könnyen megtelhetnek koszal és szennyeződésekkel, amelyek hosszú távon károsíthatják az anyagokat és a szerkezetet. Rendszeres tisztítással megőrizhetjük a babakocsi eredeti állapotát.
Ételmaradékok eltávolítása
A babakocsi gyakran érintkezik ételmaradékokkal, italokkal és más anyagokkal, amelyek kellemetlen szagokat okozhatnak. A rendszeres tisztítás segít frissen tartani és kellemes illatúvá tenni a babakocsit.

Hogyan tisztítjuk?

Szemrevételezés

Megvizsgálom mennyire szennyezett, milyen problémás foltok vannak rajta. Vannak-e a huzaton szakadt részek, a vázon sérülések vagy hiányzó alkatrészek. Az elszakadt huzatot a ruhajavító partner kijavítja amennyiben jelzed hogy igényed van rá. Ilyenkor derül ki valójában hogy mennyi lesz konkrétan a babaholmi tisztítás ára.

A babakocsi szétszerelése

Miért is van erre szükség?  Szétszedés nélkül is meg lehet ezt oldani, de igazából rendes munkát csak szétszerelve lehet végezni, mert a babakocsinak vannak olyan részei amelyek fedik egymást igy az alapos tisztítás nem kivitelezhető.

Porszívózás

Miután leszedtem a huzatot a huzat alatt a babakocsi vázának üregeiben még rengeteg szennyeződés szokott lenni. Találtam már itt fél csomag kekszet is.

Babakocsi huzat mosása

Professzionális Kärcher kárpittisztító gépeink tökéletesen alkalmasak a babakocsik és az autós ülések alapos, de kíméletes megtisztítására.

A babakocsi huzat mosását környezetbarát tisztítószerrel végezzük, mely teljesen növényi alapanyagokból készült, ezért teljesen veszélytelen a babákra és környezetünkre. Erős folttisztító hatása miatt hatékony a makacs foltokkal szemben.

Hátránya hogy a penész foltjait nem viszi ki ezért sajnos ilyen esetben drasztikussabb tisztítószert kell alkalmazni.

Fertőtlenítés

A babakocsi fertőtlenítést gőztisztító segítségével történik, igy megőrizzük a tisztitás környezetbarát jellegét.

Felület ápolás

A babakocsi műanyag, műbőr és gumi részeire felületápoló anyag kerül. Ennek nem csak esztétikai jelentősége van hanem igy meghosszabbodik a babakocsi élettartalma. Ezt úgy kell elképzelni mintha a babakocsi autókozmetikában lett volna.

Összeszerelés

Felhúzom vissza a babakocsi huzatát és kupoláját stb. A folyamat közben egyúttal megtörténik a a tisztasági ellenőrzés, az esetleges szellemfoltok újra tisztítása.

Babakocsi és egyéb tisztítási csomag árak

Babakocsi tisztítás

Átlagosan szennyezett

sport babakocsi 9500Ft.

2 részes babakocsi 15000Ft.

3 részes babakocsi 19500Ft

Autó biztonsági ülés 6000FT

Kerti párna tisztítás

Átlagosan szennyezett

ülőrész max 5cm vastag 800Ft. /db

ülőrész+ háttámla 1400ft./db

Hinta ágy párnája 8000Ft.

3+2 kerti ülőgarnitúra 10000Ft.

Kataszrófa

Erősen szennyezett foltos több helyen „balesetes”

Megtekintés után egyedi árajánlat.

Babakocsi házhoz szállítása

Tudom hogy az anyukáknak nehéz a gyermekekkel közekedni ezért heti 2 alkalommal térítés ellenében 2000 Ft/út szerda 18 ó tól és szombat 15 ó. tól igénybe tudod venni a hozom- viszem szolgáltatást,

A tisztítás  idejére akár igényelhetsz csere babakocsit is,

Ne aggódj!

A csere babakocsi bérleti dija igen kedvező  2000Ft/nap és minden gyerek tisztított fertőtlenített babakocsiba ülhet bele.

babakocsi házhoz szállítás

Mikor aktuális a babakocsi tisztítása?

Kisgyermekeknél a két babakocsi tisztítás közt eltelt idő, kizárólag a gyermekedtől függ. Ha gyakran uzsonnázik, tízóraizik a babkocsiban, vagy sokat vagytok úton és gyakran beleizzad az autósülésbe, vagy leeszi, akkor néhány havonta érdemes kitisztíttatni az ülést vagy a babakocsit.

Ha használtan veszel babakocsit vagy autósülést, az első használat előtt mindenképpen tisztíttasd ki!

Ha a kisebb testvér használja néhány év elteltével az idősebb gyermek babakocsiját, autóülését, akkor is fontos, hogy az első használat előtt egy alapos tisztításnak vesd alá.

Kerti bútorok tisztítása

Évente, kétévente új párnákat vettél eddig a kerti bútoraidra? Azt hitted, mivel nem férnek a mosógépbe, ezeket a párnákat nem lehet, és nem is érdemes kitisztítani?

Jó hírünk van!

A kerti bútorok párnáit ugyanúgy ki tudjuk tisztítani, mint bármilyen más bútorkárpitot, vagy szőnyeget.

A jellemzően inkább nyáron használt kerti bútorokra rengeteg por száll, a nagy melegben pedig könnyen izzadságfoltosak lesznek a párnák, ami nem csak csúnya látvány, de a szaghatásuk sem kellemes.

Hogy higiénikus környezetben érezhesd magad a teraszon, kertben töltött pihenés alkalmával is, tisztíttasd ki ezeket! Új párnák vásárlása helyett, varázsold újjá a régieket. Így nem csak pénzt spórolhatsz, de még a felesleges szemét képződését is megelőzheted.

Mikor tisztíttassam ki a kerti bútorok párnáit?

Mi azt javasoljuk, hogy minimum minden szezon végén, vagy elején tisztíttasd ki a párnákat, hogy egész nyáron szépek és tiszták legyenek.

Ha nyár elejétől végéig kint vannak a párnák a szabadban, érdemes a szezon közepén is beiktatni egy tisztítást, különösen akkor, ha sokat használjátok őket.

Kérdésed van, írj nekem!

+36 50 1289 051

6723 Szeged Retek u. 23/b

takaritasszeged@gmail.com