Nyitva: H-P: de. 10-12-ig. du. 16-18ó.-ig. Szombat 10-15ó.- ig.

Szeged Retek u.23/a

 

 

 

 

 

 Egész napos takarítás?

Még mit nem! Ez már a múlté! Van megoldás…

Gőztisztító kölcsönzés

 Gőztisztító kölcsönzés baráti áron. Takaríts a gőz erejével könnyedén fürdőszobát, konyhát, bármilyen kemény felületet vegyszerek nélkül.

Kifejezetten előnyös, ha allergiás személy vagy kisgyermek van a környezetünkben. A gőz olyan helyre is beférkőzik, amihez már ronggyal vagy kefével nem lehet hozzáférni. Ezért már bátran állítom, hogy a gőztisztítóval el lehet érni a pipere takarítás színvonalát.

 A gőztisztító takarítógép alkalmas háztartásokban, munkahelyi mosdókban hő- és vízálló felületekre (pl: konyhai és fürdőszobai felületek) fertőtlenítésére, zsírtalanítására. Nehezen hozzáférhető helyek, radiátorok, redőnyök, reluxák, fugák tisztítására.

A jó minőségű és nagy nyomással rendelkező gőztisztitógépek drágák. Ezért jobban megéri bérelni, mint megvásárolni.

Kölcsönözhető Gőztisztítógépek:

gőztisztító bérlés

A Kärcher SC 3 EasyFix Premium gőztisztító csupán 30 másodperc alatt felfűti magát. Szünetmentesen újratölthető víztartálya és folyamatos munkavégzést tesz lehetővé. Az SC 3 EasyFix Premium mindennemű keménypadlón kiváló, vegyszermentes eredményt nyújt.

A mikroszálas padlótisztító kendő a tépőzáras rendszerrel kényelmesen a padlótisztító fejre rögzíthető, majd a piszokkal való érintkezés nélkül eltávolítható. Az SC 3 EasyFix Premium bővített tartozékkészlete a szennyeződés még célozottabb eltávolításáról gondoskodik

gőztisztító gyerekzárral ellátott, így megbízható védelmet nyújt a gyermekek számára.

gőztisztító kölcsönzés
Kärcher SC 4  gőztisztító Víztartálya folyamatosan újratölthető, így nem kell félbeszakítania a munkát. Erőteljes 3,5 bar nyomású gőze a szennyeződést könnyedén eltávolítja. Padlótisztítófej rugalmas csatlakozással rendelkezik és az akasztóhurkos illesztésnek köszönhetően a padlótisztítófej könnyedén cserélhető, anélkül, hogy érintkezne a szennyeződésekkel. Ennek köszönhetően kiemelkedő tisztítási eredményeket érhet el a háztartásban.

gőztisztító gyerekzárral ellátott, így megbízható védelmet nyújt a gyerekek számára, nem megfelelő használat esetén.

Gőztisztító kölcsönzés árak:

időtartam24ó48ó
Kárpit .Puzzi1005800Ft.7100Ft.9500Ft.
Kárpit Puzzi10/18300Ft.9500Ft.12000Ft
Porszívó 5l4600Ft5700Ft8000Ft
Porszívó 27l5800Ft6900Ft9200Ft
Gőztisztító4000Ft5100Ft8000Ft
Súrológép9000Ft13000Ft17000Ft

Foglald le gőztisztítódat kényelmesen weboldaunkon keresztül!

  Bérleti szerződés feltételei:

1. A szerződés alapján a Vastag Mária e.v .,  továbbiakban: Bérbeadó, a bérbe vevő, továbbiakban: Bérlő időleges használatába adja a Bérleti szerződésben megnevezett üzemképes, tiszta állapotban lévő bérleti tárgyat. A Bérlő a megnevezett eszköz(ök), tartozék(ok) hiánytalan átvételét aláírásával elismeri, azokért teljes anyagi felelősséget vállal.

Bérlés folyamata:

A kölcsönzött takarítógépek átadása és visszavétele 6729 Szeged Bihari u 32 sz. alatti üzletben történik, a meghirdetett nyitvatartási időben. Bérleti szerződés megismerése és annak aláírása után az adott eszköz használatba vehető. Nagyobb értékű gépek esetén kaució szükséges ennek összege a kölcsönzési díjnál fel van tüntetve.

Bérlési feltételek, szükséges okmányok:

Az eszközök bérléséhez magánszemély esetén érvényes személyi igazolványra, lakcím kártyára van szükség, amelyek érvényességi idejének meg kell haladnia a bérlési idő végét.