Nyitva: H-P: de. 10-12-ig. du. 16-18ó.-ig. Szombat 10-15ó.- ig.

Szeged Retek u. 23/b

 

 

 

 

 

Egész napos takarítás?

Még mit nem! Ez már a múlté! Van megoldás…

TakiSzaki Kárpittisztítógép kölcsönzője

A kárpittisztítógép kölcsönzés költséghatékony megoldás kárpitozott bútorainak kitisztítására , mert az ipari gépek nagyon drágák. Évi 2 -3 alkalommal használod a kárpittisztítógépet,  ezért fölösleges több százezer Ft.-ot kiadni a családi kasszából. Vannak ugyan olcsóbb takarítógépek, de az a tapasztalat, hogy a lomkamrába végzi a sarokban mert rájössz hogy gyenge a teljesítménye .

 

Miért előnyös ipari  Karcher ipari kárpittisztítót használni?

 

A hagyományos száraz porszívók csak a szabadon lévő szennyeződéseket képes eltávolítani. Ellenben a profi Karcher vizes szőnyeg és kárpittisztító  gép használatával a szőnyeg és a kárpit mélytisztítása könnyedén elvégezhető. A nem szükséges a bútoraidat elszállítani.  Az erős szívóhatásnak köszönhetően a tisztítás után a nedvesség nagy része eltávolítható a szőnyegből, kárpitozott bútoraiból így annak száradási ideje jelentősen lerövidül a kézi szőnyegtisztításhoz képest. A tisztításhoz gépi tisztítószert használható. Karcher karpet Pro Profeszional RM 760, amit igény szerint biztosítok. 400 Ft./ db. A fel nem használt mennyiséget visszaveszem.

Kárpittisztítógép kínálatunk:

Karher kárpittisztító gép bérlés Szeged
Kärcher Puzzi 100 Super szőnyeg- és kárpittisztító gép készülék közepes felületek tisztításához, akár háztartásokban, akár kereskedelemben való használatra. 10-15 m2/óra teljesítménnyel és nagy tartállyal rendelkezik. Közepes felületek tisztításához, akár háztartásokban, akár kereskedelemben való használatra. A tisztavíz tartály szűrőbetéttel lehetővé teszi a hosszú munkavégzést, és megvédi a pumpát a szennyeződésektől.

Tartozékok: Kárpitfej, szőnyegfej

Kárpittisztító gép bérlés Szeged
A Puzzi 10/1 textiltisztító fejjel és a padlófejjel különösen alkalmas kicsi és közepes felületek higiénikus és hatékony tisztítására. 1 bar permetezési nyomással, a permetező gép biztosítja a textil felületek gyengéd mélytisztítását, lenyűgöző eredményekkel, különösen a szőnyegek és kárpitok tisztításánál. A keskeny padlófejnek köszönhetően, a gép optimális szűk helyeken való használatra. A flexibilis szívószájak segítségével a zsúfolt területek könnyen tisztíthatók. A permetező gép beépített kábelhoroggal és tartóval rendelkezik a kioldóval és szívócsővel ellátott markolathoz. A Nagyobb szívóteljesítménynek köszönhetően a kitisztított felületeknek gyorsabb száradást biztosít.

Tartozékok: Kárpitfej, flexibilis szőnyegfej, extra keskeny 4 cm.-es rés szívófej.

téli kárpittisztító csomag

Téli kárpittisztító csomag használata esetén nem kell agódnod hogy nem szárad meg a szőnyeg vagy a kanapé. Az ipari ventillátor segítségével 50% al hatékonyabb a száradás. Igy nem kell agódni hogy bedohosodik a bútorod, ezért télen is biztnsággal moshatsz ki szőnyeget, kárpitot.

A ventillátor 3 fokozatú fogyasztása minimális.

Limitált mennyiségben áll rendelkezésre ezért kérlek foglalj időpontot.

 

Kárpittisztító kölcsönzési árak:

időtartam24ó48ó
Kárpit .Puzzi1005800Ft.7100Ft.9500Ft.
Kárpit Puzzi10/18300Ft.9500Ft.12000Ft
Porszívó 5l4600Ft5700Ft8000Ft
Porszívó 27l5800Ft6900Ft9200Ft
Gőztisztító4000Ft5100Ft8000Ft
Súrológép9000Ft13000Ft17000Ft

Foglald le kárpittisztító gépedet kényelmesen űrlap segítségével!

  Bérleti szerződés feltételei:

1. A szerződés alapján a Vastag Mária e.v .,  továbbiakban: Bérbeadó, a bérbe vevő, továbbiakban: Bérlő időleges használatába adja a Bérleti szerződésben megnevezett üzemképes, tiszta állapotban lévő bérleti tárgyat. A Bérlő a megnevezett eszköz(ök), tartozék(ok) hiánytalan átvételét aláírásával elismeri, azokért teljes anyagi felelősséget vállal.

Bérlés folyamata:

A kölcsönzött takarítógépek átadása és visszavétele 6729 Szeged Retek u.23/a sz. alatti üzletben történik, a meghirdetett nyitvatartási időben. Bérleti szerződés megismerése és annak aláírása után az adott eszköz használatba vehető. Nagyobb értékű gépek esetén kaukció szükséges ennek összege a kölcsönzési díjnál fel van tüntetve.

Bérlési feltételek, szükséges okmányok:

Az eszközök bérléséhez magánszemély esetén érvényes személyi igazolványra, lakcím kártyára van szükség, amelyek érvényességi idejének meg kell haladnia a bérlési idő végét.