Blog

Home / Blog

Karcher kárpittisztító gép használata.

Szerző: | ápr 5, 2021

A Karcher kárpittisztító gépet mindenki csak úgy ismeri, hogy kárpit és szőnyeg tisztítására alkalmas. El sem hinnéd hogy ezen kívül mire is tudod használni. Most bemutatok neked 5 tippet .

  Babakocsi tisztítás

A babakocsi rendszeres tisztítása igen fontos mert a gyerekek immunrendszere kb 3 éves korra fejlődik ki, ezért számukra tiszta és a baktérium mentes környezet igen fontos. A sáron kívül más szennyeződések is rákerülnek enni inni való nasi stb. Ezek bomlásnak indulnak és ennek velejárója a baktériumok elszaporodása. Ezért fontos egy kis gyermeknek hogy tiszta környezet vegye körül.

Hintaló  óriás maci kárpittisztítása

A hintaló olyan játékeszköz egy gyermek számára amit általában ritkán vesznek újjat megöröklik a tesótól vagy családtagtól, vagy esetleg használtan sikerült venni. Anyaga többnyire műszőrme vagy bolyhos ami nagyon sok szennyeződést be tud szívni. Egy hintaló akár 3-4 gyermeket is kiszolgál, ezért mesélni tudna .

Kutyafekhely tisztántartása kárpitisztító géppel

A kutya nagyon gyorsan el tudja piszkolni a  matracát főleg a kertes házban tartott kutyák elég sok sarat képesek behordani a lakásba. A kutya szőrén természetes zsírosodás van ami idővel felszaporodik a matraca anyagán. Így kellemetlenné vállik a szaga a lakásunkban. Ezért nem elég a kutyát rendszeresen fürdetni hanem fekhelyét is rendszeresen tisztítani kell, ha nem akarjuk hogy kutyaszag uralkodjon a lakásban.

Kerti bútor párnáinak a tisztítása

Előszedted a kerti bútoraidat a garázsból és akkor ébredtél rá hogy a műanyag részeit le tudod mosni de a párnáival is kellene mit kezdeni. Mosógépbe a kisebb darabok ugyan elférnek de tönkre teszik a mosógépet. A nagyobb párnák mint a kerti hintaágy vagy az ülőgarnitúra szivacsos párnájának kitisztítása bizony fáradságos munka házilag kimosni  Karcher kárpittisztító gép nélkül.

Kerti kis medence takarítása, ebben is segíthet neked egy Karcher kárpittisztító gép.

Amikor már nem használod a mobil kerti medencét ősszel kitakarítod és gondolom úgy tárolod el tavaszig. Neki is állsz kimerni belőle a vizet mert kiborítani ugye nem tudod mert nagyon nehéz. Ezt a kellemetlen  feladatot nagyon egyszerű megoldani.  vizes porszívó vagy kárpittisztító gép segítségével ki lehet szippantani belőle a vizet a tartályából meg kiönteni már gyerekjáték.

 

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük