Blog

Home / Blog

Koszos radiátor tisztítása. I Sztori megtörtént eset alapján.

Szerző: | máj 14, 2021

 

Koszos radiátor a háziasszonyok rémálma, szinte lehetetlen normálisan kitakarítani. Erre a problémára kerestünk most alternatívákat.

  A régi  koszos radiátor tisztítása szinte lehetetlen

Az biztos hogy ezt a fajta fűtőtestet nem háziasszonyok találták ki hanem olyan ember aki életében nem fogott takarítóeszközt a kezébe. Sokan lehetetlennek tartják a tisztítását ezért sokan inkább meg se próbálják. Igen ám de az emberek költöznek ide oda és előfordul hogy egy lakás vásárlásánál ilyen radiátort öröklünk.

Mit tegyünk a csúnya pókhálóval beszőtt koszos radiátorral?

Felmérjük a  lehetőséget mit is tudunk vele kezdeni. Első körben megnézzük mennyibe kerül a cseréje. Ez nem egyszerű mert fűtési szezonban nem kivitelezhető ugyan is a panelház többi lakójának érdekében csak nyáron hajlandó kicserélni a távfűtő művek. Rádöbbenünk hogy nagyon drága a csere ezért keresünk olcsóbb megoldást.

Keressünk takarító vállalkozót!

Irány a goole Facebook és ehhez hasonló társaik. Hosszas keresgélés telefonálás Stb. Ilyen pici munkát nem szoktak elvállalni a vállalkozók ezért vagy eltanácsolnak, vagy megkérik azt az árat amit egy 8 órás munkáért kapnának, Ezt persze nagyon sokallod mert akár 20 -25 ezer forint is lehet. Ezért ezt is soknak találod mint a radiátor cseréjét.

Akkor most mi legyen , mert nagyon gusztustalan az a koszos radiátor?

“Biztos találok valamit amivel könnyebb lesz le takarítani.”

Persze hogy találsz ezer féle takarítógép van amit nem muszáj megvenni ha mégis szeretnél vásárolni mert úgy gondolod ki lenne használva   a Karcher.com oldalon nagy a választék . Vedd számításba hogy ez csak egy takarítógép És elárulok ezzel kapcsolatban egy nagy titkot:

Nem érdemes SC3-nál kisseb gőztisztítót vásárolni, mer ennél kissebbnek olyan kicsi a gőz nyomása hogy nem érsz el vele semmit.

Én megmutatom neked hogy kell használni a takarítógépeket ellátlak jó tanáccsal ez a kölcsönző szolgáltatásom eggyik nagy előnye, de attól még nem leszel takarító szakember.

 

A radiátor tisztítás végeredménye:

Bérbe vettél egy gőztisztítót  és hajrá! Nekiláttál nagy lelkesedéssel de amikor rájöttél hogy 1 radiátor tisztítása  ráment 3 órád ki tudtad következtetni hogy még a maradék 3 mennyi időbe és munkádba fog benne lenni és föladtad a harcot. a szakember a 4 db radiátorra adott neked árajánlatot. Most kifizetted a kölcsönzést dolgoztál, és 1 db radiátorod lett kész.

Erre mondtam én ezt: Az olcsó megoldás nem mindig célravezető!

 

 

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Rólam

Nagyon rég óta foglalkozom takarítással meg se tudom mondani hány éve. Legalább 15 évet lehúztam a takarító iparban mint alkalmazott. Azóta is gyűlölőm azt a szót hogy “minimálbér” megalázónak tartom. Ez idő alatt csak azt tanultam meg hogyan nem szabad egy vállalkozást üzemeltetni.

Türelemmel és sok szorgalommal felépítettem magamnak saját  vállalkozásomat , régies nevén takarító kisiparos lettem.

Munkásságom során igyekeztem komplex szolgáltatóvá válni . Igy lett a  https://www.takaritas-szeged.hu/

https://takaritogep-kolcsonzo.hu/

https://www.karpittisztitas-szeged.hu/

Mostanában Takiszaki néven is találkozhattok velem.